Lite blandat från Big Mango.

Det blev några barer och pubar igår. Vi träffades på Robin Hood mitt emot Emporium längs Sukhumvit. Jag är ingen big fan va dessa pubar, men det är bra träffpunkt nära Skytrain, och just Robin Hood är ju ok tycker jag.

Sen blev det några ställen upp mot Thong Lo men bakom Sukkan så att säga. Det blev först två nya ställen, men inget av dem var något speciellt, kanske för nytt och inte fått sin publik ännu? Sen letade vi oss ner till kända vattenhålet Muse som var helt ok. Vi fick ett ok bord och vi stannade till efter två och sen tog några en taxi till nått efterställe men jag tog en nudelsoppa innan jag drog hem.

Rödingarna

På söndag är det dags för stora demonstrationer i Bangkok igen. Bland annat ska det komma 3000 personer från Chiang Mai.

Shopping

Ännu ett shoppingkomplex kommer till en av de värsta trafikpropparna i stan. Om två år ska Central Embassy öppna mitt emot Centreal Chitlom. 30 våningar hotell, och 8 våningar shopping och entertainment. Hopplös trafik i området kommer bli ännu värre. Hur ska alla få plats?

Hoppas det finns plats för alla små roliga marknader i framtiden. De tillhör ju ändå Bangkok på något sätt. Man vill ju inte ha något nytt stelt Singapore, inte jag i alla fall. Suan Lum Night Bazaar sak ju flyttas till Ratchada, coh ännu ett shoppingkomples ska ju komma på platsen, när det nu händer.

Brunch

Många hotell kör ju brunch på framför allt söndagar. Four Seasons är min favorit, men man ska vara hungrig när man ska dit. Det är bra, men priset är ju rätt högt.

Lördag kväll. Dags för en dusch, men vad händer sen? Manchester mot Manchester i engelska ligan lockar, men efter det är väl natten ung. Ska se om det är något kul band på någon klubb…..

Bangkok – Never a dull moment!

This entry was posted in Aktiviteter, Bangkok allmänt, Hotell, Nattliv, Restauranger, Shopping and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Lite blandat från Big Mango.

 1. J, BX says:

  Förstår inte heller riktigt hela grejen med dessa enorma shoppingkomplex överallt. Känns som att marknaden till viss del borde vara mättad också, skulle ärligt vilja se fler bra marknader. Vill man shoppa drar man förbi ett ställe så som Emporium eller dyl. Tyvärr har väl de flesta svenssonturister som ambition att handla fakes på MBK, vilket är mer eller mindre kontroversiellt…

  Tycker det borde öppnas fler upplevelsecenter, saknade ett bra paintballställe och en grymt onsen-style -badhus…

 2. bangkokinfo says:

  J, Bx,

  Finns många bra aktiviteter, men TAT tror att alla turister vill shoppa (vilket många vill), men de missar att många vill göra lite andra roliga aktiviteter. MBK är ett måste för de flesta både på gott och ont.

  Finns ju sjukt många bra marknader men som resetidningar missar och likaså TAT tyvärr.

Leave a Reply