Kupp? och marknad mitt i stan

Nya rykten och kommentarer om en kupp i Thailand florerar lite här och där. Man vet ju aldrig vad man kan tro. Jag tror inte det blir nått just nu faktiskt. Läs mer i Bangkok Post.

Fick några email med tips på hotell till hotellguiden. Tack för det. Det kommer läggas till hotell löpande och lite bilder och egna kommentarer om hotellen. Men många har olika åsikter om vad är ett bra hotell. Men fler hotell kommer läggas till. Bland annat flera nya hotell, men jag har inte hunnit besöka dem ännu.

Arbetslunch på Scandinavian Deli idag. Det är en bra mötesplats då det är liten oas i thaibruset så att säga. Bra att de har svenska pockets till vettiga priser också tycker jag.

Dags för gymmet.

Flytande marknad mitt i stan

Utanför Central World håller man nu på med med något slags marknad och en “flytande” marknad. Kollade inte så noga med av stilen att döma så är det populära Plearn Van i Hua Hin som står bakom. Hur som helst finns det ett stort och bra utbud av traditionellt thaikäk. Trevlig liten hörna att äta i. Annars går det även perfekt att ta med sig hem. Brevid marknaden finns en liten gammaldags nöjespark.

This entry was posted in Bangkok allmänt and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply