Kort update

Hittade denna artikel i Wall Street Journal. Verkar som många delar av Bangkok verkar redo för städning. Bra, hoppas det gäller även många andra distrikt och städer snart.

En minister blev rånad på 100 miljoner baht i KONTANTER från sin villa. Man undrar nu om hade fått pengarna via korruption? Oh nej, han hade helt vita lagligt intjänade 100 miljoner baht i kontanter hemma. Allt vore ju onormalt, eller? Läs mer här.

En kompis till mig var ute på IKEA i veckan. Han var så missnöjd på mat och utbudet i butiken. Maten var små portioner och smakade inte speciellt bra. Sen IKEA’s beslut att internationellt sluta med märkesvaror som Kalles Kaviar, Abba’s sill etc inte slagit så väl ut. Var bara en massa trista kopior enligt honom. Jag får testa själva snart. Blir väl en bokhylla Billy om inte annat?

Många bra hotell till bra priser i Bangkok nu!

Återkommer snart!

This entry was posted in Aktiviteter, Bangkok allmänt, Nattliv, Områden and tagged , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Kort update

  1. Daniel says:

    Satt själv och läste om historien om inbrottet och tänkte att det här borde man ta och skriva lite om. Only in Thailand (och en och annan bananrepublik).

  2. Håller med om smaklös mat och dåligt utbud hos IKEA dock tyckte jag det inte var nåt fel på portionsstorlek en och många grejer är faktiskt billigare än i Sverige – tummen upp för det!

  3. bangkokinfo says:

    Towis, Jag hoppas kunna åka ut själv inom kort och testa. Har helt enkelt inte haft tid. Vet inte om kompis hade väntat sig monsterportioner? Men tack för din input!

Leave a Reply