K Village och mer

K Village är en ny lifestyle mall som jag gillar. Den ligger långt in i Sukhumvit 26. Det går att gå men lättare att ta en taxi. Mallen är rätt ny så taxikillen kanske inte hittar men bara att följa soien in så ligger K village på vänster sida en bit in. Två våningar med lite olika butiker och restauranger. Skönt att hänga en förmiddag och kolla in lite mode, elektronik och äta en bit. Det finns många bra restauranger. Läs mer här

Lite updates från nöjessvängen:
Nattklubben Bed Supperclub ska renovera i september enligt uppgift. Det är kanske dags? De behöver nog något nytt för att få tillbaka lite het publik som på den gamla goda tiden? Men soi 11 runt där är ju inte kul på nätterna nu för tiden. När de där nattbarerna öppnar ute på Sukan så är det ingen kul scen.

 Hard Rock Cafe på Siam Square ska också renovera under hösten, men det kör en våning i taget, så man kommer ha öppet hela tiden.

Sek Loso som är ett etablerat namn i musiksvängen sedan 90-talet har släppt ett nytt album – Sek Loso Plus. Många av låtarna är samarbeten med andra kända artister i Thailand såsom: Big Ass, Bodyslam, Da Endorphine och Khan från Thaitanium.

Håller på med en lista över lite heta barer som jag återkommer med snart. Några etablerade ställen, några nya.

Polisen hade stor räd i natt över halva stan. Ställen som Funky, Demo och några till stängde strax efter midnatt. Q-bar, BED och andra stängde runt ett. Ingen aning vad som var skälet. Det var ingen legkoll eller drogtestning så man kan ju bara spekulera egentligen.

This entry was posted in Nattliv, Shopping and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply