Julhelgen

Julhelgen blev ungefär som väntat kan man säga. Många fester på gång, svårt att välja. Men kvällarna före jul är bland de bästa på året. I fredags var jag på en fest på en trevlig och het bar. Trevligt folk som jag sett i vimlet, men som jag inte känner till namn. Men när man hamnar på en fest så där så byter man ju lätt kontakter så det var ju trevligt också. Sen drog jag vidare på lite olika klubbar.

Var på ScanDeli i fredags. Tänkte plocka upp lite ost till julhelgen. Allt i den vägen var tvärslut. Kul för dem. Jag Får vänta tills de öppnar igen 2 januari. De stänger för en vecka nu.

I lördags blev det några drinkar på Lebua Hotel. Skybaren vid Sirocco var så otroligt överfull, wow-feelingen försvinner lite, men vi flyttade in till Distil Bar som det var tryck i också. Bra mixad publik och bra musik av den trevliga dj’n. Det är ju ingen party-bar så men när det är bra folk där kan det vara lite trevligt. Sen blev det några klubbar igen och det var ju kul också.

Ikväll blir det nog lugnt.

Några bilder från igår och idag. Låg vid poolen några timmar, då jag tyckte jag var värd det. Men jag nobbar 7-rätter menyn på Sirocco för 19 999 baht plus plus…..

Några tips:

För nyår tycker jag nog fortfarande LUSH- party är det klart intressantaste.

 

 

This entry was posted in Aktiviteter, Bangkok allmänt, Hotell, Nattliv and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply