JJ och Coca Suki

Under söndagen spenderade jag ett par varma timmar på Jatujak (JJ) market. Det är stort, varmt och mycket trevligt tycker jag. Mat och dryck är ju i klassisk thailändsk anda inga problem att få tag på. Toaletterna kan ibland vara lite sunkiga. Men det finns mycket att shoppa mellan himmel och jord. Jag brukar mest hänga i sektion 2-4 där det är mycket mode, skor, små designshoppar och liknande. Det finns många kreativa människor i Thailand helt klart. Några bilder nedan. Mer om JJ och andra marknader i Bangkok ni läsa om här. Men jag köpte lite grönt till balkongen, en massa frukt plus lite annat småplock.

Några bilder nedan, men jag kommer lägga upp ett gäng på Flickr inom kort.

Middag på Coca Suki igår kväll. De är en konkurrent till mycket populära Shabushi som jag skrev om härom dagen. Tycker nog att kvaliteten på Coca Suki är snäppet bättre. Coca Suki har dels rullande bandet med mat dels en avdelning när man beställer från en meny. Shabushi har nog dock mer att välja på känns det som. Mer om Coca här.

Bra artikel om “cigarettpolisen” i Bangkok kan man läsa om i Bangkok Post. Hur många gånger har man inte sett dessa tomtar stoppa folk på plattformen utanför MBK för att plocka dem på en lite böteslapp / muta. Skamligt. När detta med flera andra saker som händer i Bangkok och som uppmärksammas i media undrar man varför det inte stoppas. Skamligt! Ett råd är väl att kolla vart man fimpar!

This entry was posted in Aktiviteter, Bangkok allmänt, Områden, Restauranger, Shopping and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply