Japan fest.

På fredagskvällen blev det en barrunda runt halva stan. De fem-sex ställen jag besökte vara alla knökfulla. Det var trevlig stämning överallt. Att det var extra mycket folk ute igår beror nog på att det inte serveras någon alkohol på stan efter 18.00 idag fram till midnatt imorgon då det är val under söndagen. Men det finns säkert några klubbar som mutar sig ur det problemet. Men det var en av de bästa utekvällarna i Bangkok på länge tycker jag.

Idag var det “Japan fest” på Paragon Parc mellan Siam Paragon och Siam Center. Musikunderhållning på en stor scen, en mass bås som marknadsför studier i Japan och mycket annat. Det roligaste med dessa fester är alla kids som piffar upp sig tycker jag.

Central World är stängt för renovering som vi alla vet, men varuhuset Isetan som ligger vägg i vägg har öppet som vanligt. Jag tycker arbetet med renoveringen går rätt långsamt. Men jag kan ju inga detaljer men jag tror ölfestivalen i december är i fara om det inte sätter fart nu. Men som ni ser på bilden nedan så är trafiken utanför lika rörig som vanligt.

This entry was posted in Aktiviteter, Nattliv and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Japan fest.

  1. Sabbe says:

    Hej! Ölfestival i december? Det låter roligt! Berätta mer. Och snälla håll oss uppdaterade om Central world. Ha en bra dag. :)

    / Sabbe

  2. bangkokinfo says:

    I december och januari (som är de svalaste (nåja) månaderna i Bangkok). Då sitter gärna thairna ute och äter och dricker. På många ställen så slås det upp uteserveringar i olika storlekar med uppträdande, stora skärmar som visar fotboll och annat. Utanför Central World så har 4-5 av de stora märkena stora uteserveringar. Folkligt, trevligt och knökfullt. Men sitter du i till exempel Singhaområdet så kan man bara dricka singha osv.
    Men det är riktigt trevligt evenemang….Utanför Central World avslutas det på nyårsafton, men på andra ställen i stan körde ofta hela januari också.

Leave a Reply