Intensiv helg

Då är det dags för en intensiv helg igen. Många olika fester på gång som jag redan skrivit om ett par gånger denna vecka.

Halloweenfest på Nest i morgon lockar med lite body paint och annat. Först kör man pool party enligt tidigare inlägg och sen byter man om till monster. Kanon!

Men redan i kväll verkar det bli en höjdarkväll för tjejer som vill kolla in lite 6-packs. Levels på Sukhumvit soi 11 kör party med nån 6-pack show.

Och i dag öppnar Uniqlo sin nya butik i Siam Paragon. Det lär väl inte bli samma köande som till H&M kan man tänka. Unuqlo har ju funnits några år i Bangkok redan.

Man ska nu starta ett antal “Safety Zones” i Thailand med bland annat fler poliser i vissa områden. Säkert en bra idé, men kommer det att genomföras på ett bra sätt? Kommer polisen till exempel se till så folk inte bli skinnade på taxis utanför Patpong och RCA? Tveksamt! Mer om detta i Bangkok Post.

Bangkok – Never a Dull Moment!

This entry was posted in Bangkok allmänt, Nattliv, Områden, Shopping and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply