H&M VIP Night, bio, och hotellparty

I går var jag och några kompisar på H&M VIP Night på Siam Paragon. H&M är helt klart efterlängtat i Thailand, speciellt med de thaiare som kommit i kontakt med märket när de rest utomlands.

Festen var verklingen storslagen med röda mattor flera våningsplan, fri skumpa, snacks, kändisdj’s etc. Alla fick dessutom en liten present när man gick hem. Det var verkligen kändistätt också. Överallt i Siam Paragon blixtrade kamerorna när den ena kändisen efter den andra kom till H&M. Idag är man lite seg då jag drack för mycket skumpa helt enkelt.

Det går många bra filmer på bio nu: Intouchables, Savages, Stolen. De känns som de borde vara bra i alla fall. Känns som en biohelg, speciellt med allt regn.

Är bjuden på en fest i en hotellobby i kväll. Verkar var en liten trend just nu. Var på en fest förra helgen som också var i själva lobbyn. En pop-up bar, dj, lite inhyrda lampor så kör man. Kanon. Varför inte egentligen?

Thai Airways har fått sin första A380. Det tillsammans med en ny VD och ett renoveringsprojekt av den gamla sunkiga 747:orna så känns det som de är på gång igen.

This entry was posted in Bangkok allmänt, Hotell, Nattliv, Shopping and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to H&M VIP Night, bio, och hotellparty

 1. Bkkhenrik says:

  Hej tack för en bra blogg.
  Känns som H&M har lite högre status utomlands
  Än i Sverige :)
  Här känns den mer som en affär alla
  Har råd att handla i.
  Säkert hade dom lite Lyxigare kläder än i Sverige ?

 2. bangkokinfo says:

  Henrik, har HM dålig status i Sverige. Jag tycker de har många bra produkter både här och där. Känns som samma urval. Priserna i stort sett likvärdiga.

Leave a Reply