Hello Korea

Det blev en riktigt trevlig helg. Bio, kompisträffar och mycket annat. På lördagen var jag förbi Siam en sväng. Utanför MBK var det ett event igen. Denna gång “Hello Korea”, med danstävlig med mera. En kort video från en av danserna nedan. Ska se om jag har fler i kameran senare.

Nya politiska protester i går i Bangkok. De har hotat att köra vidare varje månad. Kommer detta att eskalera och spåra ur igen som för några år sen? Hoppas inte, men jag skulle inte bli förvånad. Mer i Bangkok Post.

På lokalnyheterna i morse berättades det bland annat om mc-taxi maffian utanför shopping centret Future Park. De levde rövare och många vanliga taxis vill inte stanna till där. Bilden verkar vara ordentligt hotfull.

Det berättades också om en lärare som knivhöggs till döds då han bett några kids köra lugnare med sina motorcyklar. Det gillade inte kids som drog kniv och högg ihjäl honom. Dårar.

I helgen var det flera Halloweenfester, och nu på onsdag är det väldigt många fester på gånf. Hoppas folk klär upp sig också, det är alltid roligare då.

Slim, Route 66, Bed är några av de ställen som kör Halloweenfest.

Bangkok – never a dull moment!

This entry was posted in Aktiviteter, Bangkok allmänt, Nattliv, Transport and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply