Helgen

Jaha ja, då var det helg igen. Många roliga event att välja på i helgen.

Smirnoff har en fest på Route 66. Vet inga detaljer just nu, men det brukar betyda internationella dj’s, olika promotions på smirnoff-produkter och annat.

Glow firar ikväll fem år med stor fest. De annonserar öppet att de stänger så sent som 4. Med tanke på att Narz i samma område kör till 4 också så kan man ju tänka sig att mutorna funkar där i alla fall.

Den månatliga populära och roliga barrundan “Suk 11 pub crawl” sker i kväll. sist var det 400 personer som togs sig runt. Denna gång börjar man på Bed Supperclub, sen till Q-bar, och man avslutar på Nest på taket på hotell Fenix. 300 baht i entré och kostar drinkarna 100 baht. Bra deal om ni frågar mig. Testa det om ni inte varit ute i Bangkok förut. Tre bra ställen för billiga pengar.

Shock 39 på Petchburi road soi 39 annonserar frisk. Har inte hunnit dit ännu, men de kör också sent  för den som vill hänga ute länge.

Nåväl. Carpe Diem! Själv blir det nog ett besök på Bangkoks nya heta bar som öppnade för någon månad sen. Återkommer med rapport.

Inga bilder idag men det kommer imorgon!

Bangkok Never a dull moment.

This entry was posted in Bangkok allmänt, Nattliv and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply