Helgen och lite nyheter

Det har varit mycket jobb framför dator den senaste tiden, men hann ut i helgen så klart. Tog några öl nere på Tiger utanför Central World i lördags. Jag mötte upp några kompisar där och vi tog en “beer tower” innan vi drog vidare. Vi tog os ner till Ekkamai. Vi hade en trevlig kväll innan vi tog oss till det nya heta efterstället. Mycket trevligt.

Jobbet som skulle annonseras ut här kommer. Men i Thailand kan ju saker och ting ofta ta lite mer tid en beräknat som vi vet. Har inte fått alla uppgifter jag behöver ännu. Men det kommer :)

I Bangkok ökar problemen med ormar och andra reptiler som tar sig in i folks hus. Mest i utkanten av stan där det förut varit åkermark, men även mer centralt. Känner själv ingen som drabbats men man bör väl vara lite på sin vakt. Man kanske vaknar upp en morgon med en lång smal kallblodig kompis i sängen hehe. Läs mer här.

På ett av mina favorit hotell i Bankan, Shangri-La, har man i dagarna öppnat en ny flashig bar. Ska absolut testas nästa gång man har vägarna förbi.

New York Times har en artikel om abortskandalen i Thailand.

Bangkok – Never a Dull moment!

This entry was posted in Bangkok allmänt, Hotell, Nattliv and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply