Helgen klar och tips

Ännu en bra mixad helg. Middagar med kompisar, några drinkar på lite olika barer och klubbar. Det var kul och bra. Idag blev det 20 km löpning, bubbelpool och bastu. Kändes riktigt skönt faktiskt. Regnen kom till och från under helgen. Men man ska inte klara på det med tanke hur det ser i stora delar av landet.

En kompis som var på konserten Linkin Park sa att det var bra men han hade förväntningar innan på något bättre.

Nyheter och tips:

I England sörjer tre mödrar sina söner som omkom i en bussolycka mellan Bangkok och Chiang Mai. Olyckor i trafiken är vanliga i Thailand. Men man kan göra vissa saker för att minimera riskerna, som att undvika minivans och dessa nattbussar för turister som går mellan BKK och CM. Förarna tar ibland “ya-ba” för att orka med den långa resan under ett pressat schema. Väl framme i CM blir man dessutom i princip tvingad att ta in på vissa guest houses som är i maskopi med bussbolaget. Det finns en anledning till att biljetterna är så billiga..

Nu har det äntligen kommit domar efter Santika branden  på nyår 2008 där 67 människor miste livet. Dock blev det ganska milda straff.. Har skrivit ett inlägg tidigare om Santika under serien klubbar vi minns.

Den 16 oktober är det thai-boxningsshow på Dusit Thani Hotel med välgörande ändamål som en del av programet. Eventet heter Operation Smile “fight Night”. Förutom thaiboxning så är det specialmiddag, auktioner och lite annat som kan göra detta till en riktig höjdarkväll.

Den 5 oktober spelar gamla Liverpool stjärnor välgörenhetsmatch i Bangkok. Den 2 oktober i Phuket. Spelare som lovat komma bland annat: John Barnes, Phil Neal Jan Molbym och några till.

Den 8 oktober är det dags för 14:e upplagan av “Amari Watergates Midnight Run”. Man räknar med 5 000 löpare.

I veckan är det dags för Thailand Open i Tennis. Verkar som Robin Söderling inte kommer till spel, tyvärr.

I veckan är det också dags för årets upplaga av “vegetarin festival”. Den pågår fram till 5 oktober offieciellt. Chinatown är bäst för detta event i Bangkok. Annars är ju Phuket bäst.

1-9 oktober är det lyx- och klockfestival på Impact Arena. Förutom klockar kan man här köpa privatjet, helikopter, lyxbåtar, lyslägenheter och mycket annat för den som har stålar.

 

This entry was posted in Aktiviteter, Bangkok allmänt, Hotell and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply