Helgen i Bangkok

Efter en vecka fullmatad med kompisar på besök så blev helgen förhållandevis väldigt lugn. Några trevliga barer på fredagskvällen med lokalt boende kompisar var trevligt. De ville testa några nya barer. Barerna var helt ok, återkommer med rapport om de efter några besök till.

Under lördagen var jag på ett fullpackat Bangkok Culture & Art Center. De hade flera bra utställningar samtidigt. Det var de två fotoutställningar lockade mig mest. De var helt ok, utställningen av franska ikonprodukter var kul också.

På BTS-plattformen vid MBK var det ytterliggare en aktivitet för öka samhörigheten mellan thailändska medborgare på söndagen. Den kallades “Moving Thailand Forward”, och det var ett antal lokala artister som satt och målade. De fanns även ett klotterplank för allmänheten att uttrycka sin kärlek för Thailand. Inne i Siam Center var det en liten men trevlig marknad igen. Det var mycket ungdomar som sålde en massa olika produkter, många av dem egengjorda. Det finns en hel del kreativa människor i Thailand, vilket jag tycker är mycket trevligt.

Till slut:

En svensk medborgare som varit efterlyst i Sverige blev för någon vecka sedan häktad när han skulle till immigration för att förlänga sitt studentvisum. Det är det nya Transnational Criminal Database” som gjorde det möjligt. Det nya systemet togs i bruk nyligen och ska förenkla arbetet att hitta internationellt efterlysta personer. Läs mer om nyheten här.

This entry was posted in Aktiviteter, Bangkok allmänt, Shopping and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply