Helgdag igen

Vi är nu inne en period med många helgdagar och events i Thailand. Idag är det begravningen av Princessan Bejaratana. Det har planerats flitigt de senaste dagarna för att de ska gå smidigt. Det blir säkerligen pampigt. Kollar på teve från detta event.

Det verkar oklart gällande alkoholförsäljning under dessa dagar då det är helgdag. Ett hak som jag går till ibland sa att de inte serverar alkohol på tre dagar, ett annat hak i närheten funderade på att inte sälja under måndagen. På en lite sidosoi i närheten där jag bor som brukar vara livligt var halvstängd söndag kväll. Men de som hade öppet sålde alkohol. Nåväl.

Vilket regnoväder det blev på söndag kväll. Det åskade och blixtrade under flera timmar. Till och med på skytraintåget regnade det in, det har jag aldrig varit med om innan.

En bra men dyr thairestaurang är Ruen Mailika på Sukhumvit soi 22. Väl värd ett besök.

Destination Beauty söker skandinavisk personal till sitt call center. Några önskemål:

Ideally Female 20-30 years of age
Native speaker of either Swedish / Danish / Norwegian

Good command of English language
Service minded
Flexible to work in a diverse cultural environment
Flexible work hours expected as we service clients based in Europe
Ideally telesales experience

Please contact CEO Martin Olsen directly via email  jobs@destinationbeauty.com or call +66 (0) 818555291 with full resume and salary expectations.

Några tips:

 

 

This entry was posted in Aktiviteter, Bangkok allmänt, Hotell, Nattliv, Restauranger and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply