Health Land Spa

En riktigt bra massage är alltid skönt. Idag åkte jag till Health Land spa för en aromatherapy massage. Den var otroligt skön. Priset för 1,5 timmar är 850 baht. Ok, lite dyrare än många vanliga massageställen runt om i Bangkok. Men Health Land är ju på en något högre nivå. Riktiga massagebänkar, en ordentlig dusch med mera. En bra massage är en riktig höjdare i Bangkok. Läs mer här.

Igår var jag nere vid Central World. Som jag skrev härom dagen så öppnar delar av Central World den 28 september. På håll såg jag ett stort vitt tält framför Central World. Jag trodde först de slagit upp ett öltält, men det är ju fel säsong tyvärr. Det var ännu en marknad med en massa olika thailändska produkter. Trevligt.

Sen vid Paragon Park hade man en matmarknad, som också var helt ok. Man kunde provsmaka lite olika maträtter, och även köpa en del mat och dryck. Det var också trevligt.

Och vid Siam Square var det full handel som vanligt. De soier och parkeringsplatser som givit vika för nya shoppinglängder har fått många trevliga småbutiker, och även den tillfälliga (?) tältlängan var fortfarande öppen.

This entry was posted in Aktiviteter, Bangkok allmänt, Områden and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Health Land Spa

  1. Mats says:

    Vilket Health Land Spa var du på?

  2. bangkokinfo says:

    Ekkamai

Leave a Reply