God morgon!

Uppe tidigt så uppdaterar här lite innan gymet:

Den asiatiska sommarplågan, och numera världsplågan, låten Gangnam Style har varit upphov till en skottlossning i Bangkok. Två tonårsgäng rök i hop på en restaurang i Huay Khwang efter att man först provocerat varandra med Gangnamdansen. Bråket fortsatte senare på morgonen när över 50 kulor från olika vapen avlossades på Ekkamai soi 30.

Rapport från Laos om tubingen i Vang Vieng där den verkar gått lite över styr nu. Var där för säkert en tio år sedan och plaska runt i floden. Minns då att konservativa bybor var upprörda över backpackertjejer som badade i bikini.

Det har varit mycket i media, både här och i Sverige, de senaste somrarna om thailändska bärplockare som blivit mer eller mindre blåsta på lönen och gått back på resan till Sverige. Oftast är det egna landsmän som står för lurendrejerierna. Nu vill arbetsministern Phadermchai Sasomsap att agenterna som organiserar resorna inför en inkomstgaranti på 100 000 baht per bärplockare och säsong.

Lunchade igår på amerikanska hamburgerhaket “25 Degrees” i Pullman Bangkok Hotel G, Silom. 400 baht ++ för ett lunchset inklusive öl eller läsk.

Rolig video på en koreansk tjej som ska lära ut hur man beställer en kola på engelska :)

This entry was posted in Bangkok allmänt, Hotell, Restauranger and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply