God morgon Bangkok

Uppe med tuppen som vanligt. Alltid skönt att gå upp i ottan och dra tidigt till gymmet. Dessutom var det en lugn helg så känner mig extra pigg för att vara måndagmorgon hehe.

Fortsatt mycket regn så här års. Får se om det kanske blir en liten tripp till Sverige i sommar. Vissa saker saknar man ju faktiskt från hemlandet.

Hemma och jobba hela dagen igår så det blev en snabbt lunch nere på soien. Trevligt litet ställe och inte helt fel att kunna käka sig mätt (två rätter) för under 100 baht.

Läste om en Irländsk affärsman som blev avlurad en massa fastigheter och pengar av sin föredetta flickvän, tillika mamma till ett av hans barn. Tråkig men vanlig historia här faktiskt. Ett av de absolut vanligaste misstagen folk (det gäller både kvinnor och män) som flyttar hit gör är att man väljer fel typ av partner, vilken kan få förödande konsekvenser som i fallet ovan. Kommer nog skriva mer om det nån annan gång.

I Sihanoukville i Kambodja har polisen stormat Happy Hippi Guest House och bland annat gripit en svensk för narkotikainnehav och försäljning. Av deras hemsida att döma verkade man vara helt öppna med vad som försegick där..

This entry was posted in Bangkok allmänt and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply