God fortsättning

Då var det dags för annandag jul. Bara drygt 20 grader på morgonen. Julen har väl flytit på rätt bra så här långt. Känns som julfirandet ökar bland thaiarna för varje år som går. Allt för att kunna fira nått och ha kul.

Jag såg minst två faranger utklädda till jultomtar på BTS i går kväll. Den ene var väldigt bra utklädd och thairna trängdes för att ta en bild av honom.

Lite om priser:

Pris 1. En mojito på Sky Bar at Sirocco i Lebua Hotel kostar numera 550 baht ++ vilket kommer till cirka 650 baht. Dyrt? Möjligt man kan tycka det om man jämför i Thailand. Men man får stå på en utomhusbar på 63 våningen med en fin utsikt.Jag var där härom dagen, och det  var lika kanon som vanligt.

Pris 2. Samma bar vill ha 9 000 Baht för två glass skumpa på nyår. Det är det minsta du kan spendera för att åka upp på nyår. Nyårssupé kostar mellan 18 000 och 25 000 baht beroende vilken restaurang man väljer i hotellet på nyår. Dock är dessa supéer redan utsålda.

Pris 3. En kompis åt julbord på Berns i Stockholm i helgen. Ok mat, ok pris enligt honom. Dock ville man ha 195 kronor för en drink i baren. Ja, vad säger man?

Vackra solnedgångar är det gott om i Bangkok:

himmel_1

Bangkok Post har börjat sammanfatta året med lite olika artiklar.

 

This entry was posted in Bangkok allmänt, Hotell, Nattliv, Områden and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply