Futsal, Halloween och mer.

Då är det dags för VM i Futsal. Inte utan strul kan man ju lugnt säga. Det har varit problem med golvet på huvudarenan, men de verkar hittat en lösning, enligt Bangkok Post.

En kompis var förbi och kollade på biljetter till nån av matcherna i the Fan Zone nära MBK, och han skickade några bilder. Coke-tjejerna verkar redo i alla fall.

world cup futsal

futsal world cup

Halloween i kväll. Det lär bli mycket folk på stan, vi får väl se om det är många som klär ut sig.  Troliga gator där det borde bli mycket folk och party och förhoppningsvis många utklädda: RCA, Sukhumvit soi 11 och gay-soien Silom soi 4. Ha så trevligt!

Nya demonstrationer på gång i Bangkok. Lagom till högsäsongen. Låter oroväckande tycker jag. Det är ju bara några år sen det senaste stora strulet. Läs mer här.

Det verkar som Bangkok-administrationen får ta en del av den kompensation som ska ut till familjer som drabbades av Santikabranden nyårsnatten 2008-2009. Mer i Bangkok Post.

Den kommande filmfestivalen kan nog bli intressant.

world film festival bangkok

Bangkok – Never a dull moment!

This entry was posted in Aktiviteter, Bangkok allmänt, Nattliv, Områden and tagged , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Futsal, Halloween och mer.

  1. Madeleine Gbg says:

    Hej! Kul med alla events! Det bidde inget Thailand i år för oss utan vi valde att ta en tripp till New York för några veckor sedan men satsar på ett besök i mars 2013 istället. Tills dess följer jag bloggen din! Kan du inte lägga upp lite marknad- och shoppingbilder? :-) :-):-)
    Ha det så bra!

Leave a Reply