Full fart mot jul

Som jag tidigare skrivit så är det full fart mot jul just nu; lunchmöten, företagstillställningar, och en hel del roliga event runt på stan.

bkk_5

bkk_1

I helgen är det ett stort event på Siam Square: Siam Street Fest. Det är musik, kultur, shopping etc. Man kommer bland annat ha sju scener utspridda i området. Ser spännande ut. Man kör från 12.00 till midnatt.

Åt middag på Baan Khun Mae nere på Siam Square i går. Bra thaimat till rimliga priser. Det var fullt hus när vi kom så vi fick vänta lite. Men det är det värt. Deras morning glory, som tam och andra klassiska rätter smakar alltid bra där. Bra service också tycker jag.

Efter middagen gick jag ner till den tillfälligt uppsatta marknaden utanför sporthallen brevid MBK/Tokyu. Påminner om en marknad på landsbyggden i Thailand. Mat, secondhand kläder, snacks, och musik. Vill man gå in i musikavdelning så kostar det 100 baht, men det kan det vara värt för en kulturupplevelse tycker jag. Jag testade även att skjuta lite luftpistol med varierat resultat.

bkk_8

Man kör på till den 20 december.

bkk_7

This entry was posted in Aktiviteter, Bangkok allmänt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply