Full fart in i det sista.

Det har verkligen varit full fart in i det sista inför jul. Men nu kommer belöningen. Idag och imorgon brukar enligt mig vara de bästa utekvällarna på stan. Plus att två – tre dagar innan nyår brukar vara bra också. Själva nyår brukar vara lite för mycket folk tyvärr om man går på de heta klubbarna.

Började dagen med fem flaskor apelsinjuice på gatan för 100 baht. Köpte papaya för 20 baht. Och en freid rice för 40 baht. Billigt, gott och nyttigt! I like!

Thaksin fick tillbaka sitt pass för etta tag sen, sena banade han väg för syrran i Burma så att hon skulle få lite röda mattan. När landar han i Bangkok?

Igår natt slog man till mot ett stort kasino igen. Verkar vara en bra räd. Men om de omsätter 45 miljoner baht om dan, varför fick man tag i så lite cash och spelpoletter? Verkar var lite för mig i alla fall. Vilka jönsiga straff: 2 000 baht i böter. Mer här.

Några tips:

Nyårsafton bore man väl lägga på nån av takfesterna eller båda som listas här. Känns rätt intressant tycker jag.

Bangkok – Never a dull moment!

 

This entry was posted in Aktiviteter, Bangkok allmänt, Nattliv, Områden and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Full fart in i det sista.

  1. DD says:

    Det finns faktiskt inga fördelar med att bli gammal o trött! Ser jag då jag läser dina spaningar – dit man kan gå och roa sig.. Om det finns både kraft.. o pengar

    Trevlig att Du skriver..

    Trötte – DD

Leave a Reply