Fredag – ser bra ut

Fredag i Bangkok igen. Ser bra ut får man väl lov att säga. Mycket planerat, kanske för mycket. Bättre det än ingenting! Rapport kommer.

Tjabblet om 3G klubbades igenom men självklart tjafsas det från olika håll. Jobba tillsammans och bygg upp den viktiga infrastruktur tillsammans. Kom igen nu!

För den som vill bo nära MBK och Siam Square på sin semester så finns det ett par nya intressanta alternativ.

Ibis Siam Hotel öppnar den 12 december i år – 12/12/12. Så det är svårt att ge någon feedback på det. Men Ibis är ju kända för hyfsad standard till låga priser. Tycker det ser ut som ett riktigt bra alternativ. Det ligger precis vid trappan till BTS National Stadium rakt över gatan från MBK.

ibis bangkok

Det andra stället ligger nära BTS Ratchatewi och är ett enkelt guesthouse. Cozy Guesthouse. Tror det är ganska nytt. Såg det för första gången för några veckor. Tyvärr vet jag inte så mycket om det ännu, men kan ju vara värt att kolla upp man vill bo billigt i centrala Bangkok.

cozy guesthouse

Detta är Bangkoks bästa skräddare. I alla fall enligt deras egna skylt. Men är de bra överhuvudtaget eller det bara samma gamla pladder?

Sprang på smootieshopen American Fresh på Siam Square. Kalasgoda smoothies till vettiga stålar. Blir återbesök med fler bilder inom kort.

Var nere en sväng på Khao San Road också. Det roligaste som hände där var de 20-tal Harley Davidssons som dundrade in och parkerade framför Mulligans.

Bangkok. Fredag. Nu händer det!

This entry was posted in Aktiviteter, Bangkok allmänt, Hotell, Nattliv, Områden, Restauranger, Shopping and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Fredag – ser bra ut

  1. Ibis ser ut att bli riktigt fint! Får se va de blir för priser sen. blir det inte allt för dyrt känns det som ett hotell värt att testa =)

  2. Jag håller med Ibiis blir nog riktigt bra!
    Kan nog vara värt att testa :)

Leave a Reply