Fredag igen

Denna vecka har jag spenderat mycket tid framför datorn. Skype-möten, jobb, fix & trix. Det rullar på. Bara på med pannlampan, det har blivit några långa nätter. Tur att det finns Red Bull.

Idag kom min mc-taxi och hämtade mig 08.30. Tre stopp inplanerade: Silom för snabbt möte och signa några papper, sen till Sukhumvit och revisorn, och till slut till ett möte på True Coffee i Paragon. Avslappnad miljö att ha ett relaxat möte i. Allt gick bra och enligt tidsplan. Sen smet jag upp på Nokia Ultra Screen och fyllde på mitt biokort. Det ger lite extra värde i fria popcorn, läsk, gratis biobiljetter etc. Jag tycker det är värt det, då jag springer en del på bio.

Sen var det dags för gymet och löpbandet. Nya små hörlurar med liten hake runt örat gör det lite smidigare.

Jag kan tycka “miss puke” är litet lustigt namn på en massagesalong. Den ligger vid Novotel Hotel på Siam Square om någon vill prova.

Jag har alltid gillat CSI Miami för de sköna miljöerna med bilar,  beacher, etc. Men nu på säsong åtta börjar det blir väl segt tycker även jag. Och “Eric Delko” med sin fräcka skjortor has fasats ut. Dags att sluta kolla på den serien.

Annars är ju Sverige Radio otroligt skönt att logga in på. P3 Dans, nattradion, dokumentärerna, och mycket annat är nice.

Ikväll lugnt, imorgon party. Bangkok – Never a dull moment!

This entry was posted in Aktiviteter, Bangkok allmänt, Hotell, Nattliv, Områden, Shopping, Transport and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply