Fredag

Det har varit en del jobb de senaste dagarna så det har varit lugnt på nöjessidan. Till helgen kommer de vänner på besök så det blir väl lite middagar och kanske en barrunda. Har inbjudan till en tillställning ikväll, får se om man kan bjuda med några vänner. Det brukar gå bra i Thailand.

ScanDeli på Sukhumvit soi 18 känns allt mer som en institution i Bangkok. Regelbundna event (som ärtsoppekvällar och räkfrossa för att nämna två), bra meny, god mat och sen den lilla butiken med blandade godsaker och svenska pocketböcker. De har även utkörning även om jag inte testat det ännu. Man har nu börjat bygga en lite terass på fjärde våningen. Det känns som att man kan hamna där ibland.

Om någon ska till Pattaya, så akta er för de krokodiler som fortfarande är på fri fot efter att de flydde vid översvämningarna härom dagen.

Och nu ska man förhoppningsvis förbättra trottoarerna vid Siam Square. Visst, det är trevligt och kul med små marknader överallt. Men just den ute vid Rama 1 vid Siam Square känns hopplöst trång. Lätt att undvika i och för sig om, men ibland måste man plöja sig igenom.

Nåväl, snart kommer min mc-taxi för en liten tur på stan innan fredagstrafiken blir för hopplös.

Tips:

This entry was posted in Aktiviteter, Bangkok allmänt, Nattliv, Områden and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply