Flickr och mer

www.bangkokinfo.se finns nu på flickr

Det har inte lagts upp så mycket, men det kommer. Det blir gamla och nya bilder. Det kommer läggas upp bilder från olika delar i stan, olika restauranger och barer, saker att göra och mycket mer. Förmodligen en del partybilder också  :-)

Klubbar som vi minns.

För några veckor sen skrev jag om Song Salueng som stängt tyvärr. Det var en pub / klubb som var riktigt het på sin tid. Jag kommer skriva lite om andra klubbar som stängt igen som rena minnesgrejor. Nattlivet har ju ändrats på många sätt de senaste åren.

Nattklubben Twisted Republic öppnade på Sukhumvit soi 11 i november 2007. De introducerade bland annat en i-bar, en tolv meter lång interaktiv bardisk. Ställde man något på bardisken så hände det lite olika saker. Bara denna feature gör ju ingen bar, men det var en grej som fanns där. Det var bra musik, skön stämning. Tyvärr tvingades de stänga redan efter något år. Men det var flera minnesvärda kvällar där. Konkurrensen var och är tuff på den gatan. Och de hade problem med stängningstiderna i flera omgångar som jag minns det. En bild nedan. Några bilder till och en kort video från Twisted på flickr.

This entry was posted in Bangkok allmänt, Nattliv and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply