Det lackar mot jul!

Snart är det jul. Det märks på många sätt.

Svenska familjer i drivor överallt, inklusive vid poolen på gymet. Lekandes och skrikandes (!) barn. Nån förälder som säger till deras barn när de leker rövare? Nope! Låt barnen skrika och väsnas så alla andra poolmysare får lida.

Det märks också då varuhusen är överfulla och det spelas julmusik överallt. Har aldrig sett så mycket folk i Central World som i dag. Sprang på en fotoutställning med svartvita bilder. Många vackra bilder. Tittar ni förbi Central World ta en rekommenderar jag att ni tar titt på den.

bangkok

bangkok

Men dessa kommande två veckorna är nog de bästa på året i Bangkok tycker jag. Det är fina julskyltningar, många olika fester, Beer Gardens och mycket annat!

Några fester:

bangkok

Och denna fest kan ju vara kul om man är i Phuket:

Bangkok – Never a dull moment!

This entry was posted in Aktiviteter, Bangkok allmänt, Nattliv, Shopping and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Det lackar mot jul!

 1. Robert says:

  Känns som det blir vanligare att föräldrar inte säger till sina barn, jag tror de handlar om rädslan hur andra ska uppfatta en om man ryter till på sin barn ” in public” . Svenskar i drivor, låter fruktansvärt, hehe.

 2. bangkokinfo says:

  Robert. Du anar inte hur mycket svenskar det är. De flesta är så klart kanon, men som du skriver. många är rädda för omgivningen. Men varfär det det barn från Sverige, Hong Kong och Kina som märks mest…

 3. Robert says:

  Är de mer än tidigare år? Jag har ju varit i Bangkok de senaste 3 åren och inte reflekterat över att de varit många svenskar.
  Angående barnfrågan är den intressant, svar har jag dock inte:)
  Jag har ju väldigt svårt för vuxna ryssar som jag tycker utmärker sig otroligt mycket( i de mesta fall negativt).
  Men de håller väl sig ifrån Bangkok, mest i Phuket.

 4. bangkokinfo says:

  Fler och fler svenskar i Bangkok. Fler och fler ryssar. Dock sticker de inte ut här på samma sätt som på badorterna kanske. Men med beräknat 23 miljoner turister nästa år så lär det även bli en hel fler turister i Bangkok.

  De flesta är kanonbra, men tyvärr inte alla. Men det hör till sakens natur.

Leave a Reply