Dagen efter

Var igår på det dominerande whiskeymärket Johnny Walker’s Black Label fest på Oriental Hotel nere vid floden. Kändistätt och påkostat till skillnad mot andra mindre bra Black Label fester som varit tidigare i år. Bilder kommer imorgon.

Sen vart det efterfest i en kompis condo i närheten av Phaya Thai. Sov sen över där. I dag blev det lite bakishäng på soi Rangnam i närheten. En soi som verkligen har växt till sig de senaste åren. Sen det stora tax-free varuhuset King Power flyttade dit från CTW 2006. Det finns även flera bra restauranger och några lokala röjiga pubar på gatan. Återkommer nog med en guide om soi Rangnam senare.

Bråk om parkeringsrättigheterna på Suvarnabhumi ledde igår morse till att 200 (!) svartklädda män tog över området en timme och krävde bilisterna på p-avgifter. Ganska oroväckande att en utsänd mobb kan ta över ett område utan att myndigheterna stoppar det. Dessutom intill Bangkoks internationella flygplats. Men tyvärr inget man blir förvånad över i ett korrumperat land. Läs mer i Bangkok Post

This entry was posted in Bangkok allmänt, Nattliv, Områden, Transport and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply