Clapton, Gripen och lite annat.

Bangkok så här i början av februari brukar vara en bra period tycker jag. Kinesiska nyåret, Valentine och lite annat på gång. Det rullar på liksom. Det blir aldrig tråkigt. Egentligen är det bara att gå ner på Sukhumvit som jag skrev om igår om man nu skulle ha tråkigt nån kväll. Eller nån timme på Khao San Road kan ju få en att småle lite. Eller att gå längs Silom för den delen. Många bra restauranger och barer längs alla tre gatorna för att nämna några områden.

Idag blir det Panthip och fixa lite med datorn, gänget på andra våningen bakom den stora fina datoraffären fixar det mesta, speciellt då de kan bra engelska så man kan göra sig förstådd. Skönt.

Några rader om JAS Gripen som är en stor affär för Sverige mot Thailand. Första leveransen av planen anländer nu i februari. Läs mer här. Och vill man se en intervju med första kvinnliga piloten som rattat Gripen så kan man se video om det här. Ingen risk att planen kommer användas mot Kambodja antar jag, då planen ska vara stationerade i södra Thailand.

Och nästa vecka är det dags för Eric Clapton att komma till stan. Tänk om det kunde komma ännu flera stora artister till Bangkok.

Avslutar för nu med en bild på skyline.

Och så hoppas vi nu att strulet med Kambodja slutar snart!

This entry was posted in Aktiviteter, Bangkok allmänt, Nattliv, Områden, Transport and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply