Central World, rödingar och nytt museum.

Då var det dags för Central World efter öppnandet efter förstörelsen i maj i år. Zen-delen öppnar först i augusti nästa år som jag skrivit tidigare. Det var skönt att strosa runt lite igen, även om jag tror att massinvasionen av folk kommer först i helgen. Jag gillar CW och kommer nog hänga där en del framöver. Bra restaurangutbud om inte annat. Hoppas nu bara att öltälten kommer upp i december.

Har rödtröjorna flytt till Sverige? Eller är det bara thaiare som bor i Sverige som stöttar rödingarna? De har i alla fall en hemsida som heter thairedsweden.

Thailändska hälsoministeriet öppnade ett kondommuseum i måndags i Nothaburi i utkanterna av Bangkok. Det skulle enligt ryktet heta “sex museum” från början, men det var lite känsligt. Man vill få folk att köra med “safe sex”, kan ju vara bra i ett land som Thailand. Med tanke på att abort är olagligt, men att det sker cirka en kvarts miljon olagliga aborter i Thailand varje år så är det nog läge att myndigheterna öppnar upp börjar prata om sex, kondomer etc.

Snart helg i the big Mango. Det ser jag fram emot.

This entry was posted in Sevärdheter, Shopping and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply