Buddhadagar och mer

Det är Buddhadagar och officiellt torrlagt. Finns ju kryphål och mutor. Hamande vid midnatt på en en liten klubb efter en mycket trevlig middag. Trodde det skulle vara tvärstängt, men det var nästan fullt. Jag tog bara ett par drinkar sen åkte jag hem. Så kan det vara i Thailand när det är försäljningsstopp av alkohol i Thailand.

Ball video av Gripen i Thailand, men flygning över Phi Phi balnd annat (skymtar snabbt i bakgrunden), men juste video i alla fall från förra veckan.

Nästa vecka är det en del kul event i nattlivet.  Återkommer med några tips.

Beslagstagning av ett thailändsk plan i Tyskland både förvånar mig men ändå inte. Tyskarna ruttnade vilket man kan förstå, men knepigt att göra som de gjorde. Läs mer i Bangkok Post. Jag har inga thailändska kunder och kommer aldrig skaffa mig några heller. Om det inte är 100% betalt i förskott. För många strulfall med betalningar. En kompis som bor i Hong Kong har kunder 40 länder. Sämst på att betala = Thailand. Har hört flera liknande stories.

Jag har tränat hårt denna vecka, och hoppas öka dosen ännu mer.

Ska även testa lite nya restauranger i veckan som kommer. Har blivit lite mycket samma samma den senaste tiden. Och framför allt så ska nattlivet testas ännu mer framöver.

Räkfrossa ikväll på Scandinavian Deli….om nån är sugen…

Bangkok – Never a dull moment!

 

 

This entry was posted in Aktiviteter, Bangkok allmänt, Nattliv, Restauranger and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply