Blandat

Japp. Jag var ute en kort sväng på stan igår kväll. Jag smög in på ett thaihak längs Sukkan som jag aldrig varit på tidigare. Det var inget speciellt hak. Det var rätt standard rakt igenom. Maten var helt ok, servicen också. Men det var inte det lilla extra. Sen hälsade jag på en kompis som hade en liten konstutställning på ett kafé. Ok grejer men inte riktigt min smak. Men gratis snacks och vin är ju aldrig fel.

Sen mötte jag upp en kompis och vi tog en liten barrunda. En engelsk pub, en lite småhipp thaipub och ett nytt ställe som var skittrist faktiskt. Var hemma tidigt och slog en flukt på termometern, då jag tyckte det var lite kyligt i luften. Drygt tjugo grader i mars, det känns ovanligt lågt.

Ska försöka beta av mina ärenden innan helgen redan idag jag kan stänga av tidigt på fredag.

Som jag nämnt tidigare så är filmen “hangover 2″ delvis inspelad i Bangkok. Såg första trailern idag, och den avslöjar ju ingenting. Vi får se om den är något att se. Kul med lite miljöer från Bangkok i alla fall. De ska bland annat vara en sväng på Sirocco på Lebua Hotel.

Att det finns väldigt många kvinnliga egna företagare i Thailand har ju varit känt rätt länge. Nu visar en färsk undersökning att Thailand är det landet i världen med flest kvinnor i företagledningar. Det tycker jag är intressant. Vart placerar sig jämställda Sverige? Kolla tabellen nedan och läs mer här.

 

This entry was posted in Aktiviteter, Bangkok allmänt, Nattliv, Områden, Restauranger and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply