Blandat

Häromdagen hälsade jag på en kompis i Bangkapi i norra Bangkok. Det blev lunch och lite shopping i deras lokala förortsgalleria, The Mall. På taket av köpcentrumet ligger en stor vattenpark. Vi plaskade runt där några timmar och trängdes med ungarna i vattenvärlden. Det fanns flera stora vattenrutschkanor och det är en häftig utsikt även staden från den längst upp. Ganska kul faktiskt. Var några år sen jag var på ett liknande ställe. Vet inte riktigt vad inträdet kosta men säkert billigt. Helt gratis om man har deras M-Card. Ett bra kort förövrigt som ger rabatt på Paragon, The Mall, Emporium och andra ställen.

Några tips:

Exklusiv vinprovarkväll på Opera Winebar.

Om exakt en måand börjar den 5 dagar långa “Thailand International Ballon & Adventure Sports Festival 2010.” Ett rätt späckat program med en massa olika sporter, endast två timmar från Bangkok. Väl värt ett besök för den som är intresserad tror jag. Läs mer här.

För den som vill läsa papperstidningen av Phuket Gazette i Bangkok så ska den finna mer tillgänglig att köpa numera. Dessutom så ska den finna på alla Thai Airways flygningar både inrikes och internationellt. De ska också finnas på ett halvdussin internationella bolag med Bangkok destination. Vore kul att höra om den finns så tillgänglig som de säger.

Och nu kan man flyga A380 mellan Bangkok och Hong Kong om man vill. Det är Emirates som har denna dagliga service. Officiell pressbild från Emirates:

Svenska kyrkan är full av aktiviteter nu. Redan på torsdag så är det tjejträff. Anmälan görs på: bangkok@svenskakyrkan.se och till helgen är det allhelgonahelgs firande  på Bangkok Christian Guesthouse.

Bangkok – Never a dull moment!

This entry was posted in Aktiviteter, Bangkok allmänt, Nattliv, Restauranger, Shopping and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply