Bilder från Flo Rida och lite annat

Nån frågade efter bilder från Flo Rida i lördags. Arrangörerna var inte så pigga på att man fotade därinne men jag lyckades knäppa några med mobilen:

I Chiang Mai har polisen gjort tillslag mot en falafelrestaurang som i själva verket var en front för droghandel. Den lokala polisen hade fått tips av amerikanska DEA om att den Israeliska ägaren, Shmilov Herzel, var efterlyst för narkotikabrott.

Polisen bestämde sig för att slå till direkt mot falafelkungen efter att ett par backpacker rapporterat att de blivit utsatta för utpressning av en låtsaspolis efter att ha köpt droger där. Läs hela storyn i Bangkok Post.

This entry was posted in Bangkok allmänt, Nattliv and tagged , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Bilder från Flo Rida och lite annat

 1. Pranpriya says:

  Hej där!
  Jag har precis börjat läsa bloggen och det som förvirrar mig är, hur många är det som bloggar på den här bloggen ? Bloggen är jätte roligt och läsa, jag är själv thai och Bangkok är en stad som jag älskar.
  Har ni en gruppbild på er som jag har missat kanske ?
  Tack för en bra blogg :)

  • bangkokinfo says:

   Hej Pranpriya. Jag fick hjälp med grundsajten bangkokinfo.se med bilder och lite text från olika håll. Men det är bara jag själv som bloggar, även om jag får tips på event och så från olika håll. Dock har jag hamnat i en period med mycket jobb och resande. Så bloggandet blir lite lidande.

 2. Pranpriya says:

  Jaha. Måste var hur kul som helst och få jobba i Thailand och få resa runt. Prova på nya saker och sånt. Jätte roligt och se faktiskt.
  Har kikat igenom din blogg lite, väldigt spännande.
  Tack för svaret! Den här bloggen kommer läsas mycket framöver.

 3. bangkokinfo says:

  Pranpriya,

  tack för det! Uppskattas. Jag ska försöka blogga så mycket som möjligt framöver.

Leave a Reply