Bangkokinfo nominerade till årets bästa Thailandsblogg

Nätresebyrån Super Saver Travel har nu en tävling där man ska utse Sveriges bästa bloggar inom följande kategorier: Bästa resebloggen, New Yorkbloggen, barnresebloggen, Thailandsbloggen och fotobloggen.

Bangkokinfoblogg är nominerade till bästa thailandsbloggen och det är deras besökare som själva korar vinnaren. De 10 bloggar som fått flest nomineringar i varje kategori går sen vidare till en omröstning som startar den 21 december, och vinnaren utses därefter den 11 januari nästa år.

Gå gärna in redan nu på supersavertravel.se och fortsätt nominera oss och sen rösta fram oss till den bästa bloggen efter den 21/12.

Bangkokinfo blev 2010 utsedda av resesidan mintur.se till Sveriges 14:e bästa reseblogg.

Nu på lördag kör Absolut Vodka igång sitt Absolut Parc utanför Siam Paragon. Många bra band som kommer lira där fram tills nyårsafton. Det lär ju precis som förra året bli ett bra ställe att börja kvällen på innan man drar vidare ut i natten..

Kampen mot HIV i Thailand går både bra och dåligt. Färre av de prostituerade bär numera på smittan då uppemot 90% praktiserar skyddad sex. Bland tonåringarna, som även blir sexuellt aktiva mycket tidigare en innan, ser det däremot sämre ut då 80% inte använder kondom. Av befolkningen på 63 miljoner bär 445 000 på HIV-viruset. Precis som i många andra länder är det homosexuella män, missbrukare som tar droger intravenöst och prostituerade som utgör större delen av de smittade. Läs mer i rapporten här.

Den välkända thairestaurangen “Cabbages and Condoms” som jobbar aktivt med att förebygga HIV och för säker sex, öppnar nu i England sin första filial utanför Thailand.

 

This entry was posted in Bangkok allmänt, Nattliv, Restauranger and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Bangkokinfo nominerade till årets bästa Thailandsblogg

  1. Bangkokman says:

    Lycka till i Tävlingen!

  2. bangkokinfo says:

    Tack, och glöm inte att gå in och rösta ;)

Leave a Reply