Bangkok – staden som aldrig sover

Mycket nu på jobbfronten. Suttit i skypemöten med Sverige, US, och Kina hela eftermiddagen och nu in på natten. Kan bli sena tider ibland men det är bara att bita ihop. Bangkok är ju staden som aldrig sover.

Nästan allt finns tillgängligt här på dygnets alla timmar. Förutom seven 11 är det mycket som är öppet dygnet runt. Allt från restauranger, internetcafeer till fotmassage och isfabriker. Självklart behöver man inte vänta mer en någon minut på en ledig taxi även nattetid. Bangkokborna själva gillar att vara uppe sent. Midnatt en söndag svensk tid är nästan ingen online medans här blinkar alla lampor gröna på facebook chatten..

Fick precis ett samtal nyss av en kompis som var sugen på att gå ut och ta några glas. Men ska inte du vara på kontoret klockan 08.00 imorgon bitti? Jo men det är inga problem, jag kör hem, duschar och drar direkt till jobbet.. Bangkok style..

Nu till helgen kör klubben LED på RCA med gratis dricka för alla damer. Ont om folk kanske?

 

Det händer som bekant mycket otäckt i Pattaya. Nyligen mördades en Nyzeeländsk sportkille i den ökända badorten vid siambukten. Läs mer här

 

This entry was posted in Bangkok allmänt. Bookmark the permalink.

One Response to Bangkok – staden som aldrig sover

  1. Oj… Jag kom ju precis hem från Pattaya!

Leave a Reply