Bangkok – Never a dull moment!

Skön blandad vecka. Efter mycket slit åt olika håll låg jag och jäste vid poolen ett par timmar både torsdag och fredag. Nått som jag inte gjort på länge. Skönt. Men nu har regnet kommit under eftermiddagen, det är också skönt så luften rensades upp lite.

I fredags hade hade jag ett par ärenden senare på eftermiddagen. Jag var där mellan typ 16-18. Otroligt mycket folk, otroligt mycket snygga tjejer. Fredagar måste vara unikt, har inte tänkt på det förut. Nu var det i och för sig lönefredag, men ändå. Sen luras ju folk till Paragon och många andra butiker just vid lön av en massa olika promotions, deals coh annat. Till exempel slängs ipad 2 iväg till höger och vänster överallt till bra priser…Och ingen vet när “trean” kommer…

Igår var jag en sväng på stan. Gillar inte lönefredag på stan, men gjorde ett undantag, och gjorde ställen som inte är överpopulära. Bra kväll med bra gäng.

Blir väl en ny sväng i kväll kan jag tänka.

Några favoriter just nu:

Maträtten Pak Mieang (ungefär uttal) från södra thailand (som jag förstått det) är inte så vanlig i Bangkok men mycket god. Testa den om du ser den på menyn.

Färskpressad apelinsjuice från nått hak på gatan är aldrig fel. Aldrig!

Sukhumvit soi 23. Många bra restauranger: Baan Khannita, The Local, Guisto. Bara välja och vraka. Det som är lite synd är alla tjejbarer i området, men det är en del av Bangkok, bara att acceptera.

Det var väl allt för nu. Ha en trevlig helg! Det ska jag ha.

Bangkok – Never a dull moment!

This entry was posted in Bangkok allmänt, Nattliv, Områden, Restauranger and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Bangkok – Never a dull moment!

 1. Fredrik says:

  Hej!
  Återigen tack för bra blogg.
  Vad kostar IPad 2 på promotion? Är Paragon bästa stället då?
  Är Central Plaza annars ett bra alternativ för shopping om man annars gillar MBK och KSR? Är det där Heineken och andra har bra uteserveringar?

 2. bangkokinfo says:

  Hej Fredrik,
  Tack för uppskattande kommentar.

  Såg ipad 2 för 19000 baht i nått sms från AIS i helgen. Tror att det var 32 GB med wifi och 3g. Känns ok. Deras hemsida visar lite andra priser, så vet inte om det var just i helgen.

  Central Plaza, du tänker nog på Central World som ligger på gångavstånd från Siam-området där MBK också ligger. Central World är helt ok. Dock tycker jag det är lite rörigt uppbyggt med gångar till höger och vänster. Men de flesta märkena finns ju här. Men det är ju inte MBK eller Khao San Road.

  Ölserveringarna du tänker på brukar vara i december och bland annat utanför Central World. Inför julen var det dock bara Chang som körde eftersom översvämningarna ställde till problem.

Leave a Reply