Bangkok – never a dull moment!

Bangkok – Never a dull moment.

Det var ett tag sen det blev en update. Men behövde ett break, och tog ett break. Skönt att komma iväg ett tag. Bra att vara tillbaka.

Det händer väldigt mycket i Bangkok just nu. Varit på invigningar av restauranger, testat nya barer, varit på konstutställningar med mera.

Och i går var jag på ettårsjubileum på Oskar på Suk soi 11. Bra drag, fria drinkar och mycket folk. Mitt “gig” tyckte att det kanske var lite för många frilansare. Och ja, visst var det så. Men men, det är en del av “the big mango”. Rekommenderar Oskar stark som värma upp ställe om man nu ska testa området så att säga.

Många nya restauranger är det på stan. Vissa klarar sig bättre än andra. Café Europa har slagit igen och ScanDeli verkar ha problem också enligt Scandasia.

Utdrag från en intervju med designer Jitsing Soomboon. Kan bara hålla med.

What, in your opinion, is the greatest fashion faux pas anyone can make?

Jitsing Soomboon: Slippers. No, Crocs are good! I’m referring to the slippers that many tourists wear along with their T-shirt and shorts when they visit Thailand. It just looks terrible and sloppy. You don’t see people wearing that in Milan, do you?

Cartoon Network ska öppna sin första temapark i Thailand. Blir stora pooler, och rides för hela familjen om jag förstod info jag fick. Men ni får vänta tills 2013 då bygget ska stå klart.

Ok, party people. Här kommer lite tips för helgen och längre fram.

This entry was posted in Aktiviteter, Nattliv, Områden, Restauranger and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply