Bangkok: Never a dull moment!

Det viktiga valet är över. Så här verkar allt ok. Skönt. Men man får väl se vad som händer? Militären har sagt sitt och kommer inte lägga sig valresultatet. Det var också skönt att höra.

Peua Thai har nu lovat att alla thailändare nu kommer få en minimilön på 300 baht om dagen från och med 1 januari 2012. Vi får väl se om det genomförs hela vägen. Tveksamt om ni frågar mig.

Nåväl. Nån som hört hur det gick killen som jag skrev om häromdagen?

Efter en tids hårt arbete och lite resande i landet så var det skönt att koppla av lite igår. Efter ett hårt pass på gymet och en kort siesta, så blev det en liten utgång på lill-lördagen.

Jag var inbjuden på en tidig vinprovarafton på en vinbar som öppnar inom kort. Det var trevligt. Det kan bli riktigt bra tror jag. Bra atmosfär, och bra läge. Återkommer efter öppningen.

Med ett par glas vin i varje ben så ville man gärna dra vidare på stan. Jag träffade upp några thaikompisar på en thaipub. Efter att de var klara med sina thaisnacks och “Blacksoda” så drog vi vidare till ett ställe som jag inte gillar, men det var trevligt sällskap. När de runt midnatt ville dra till ytterligare klubb så vek jag mig och drog hem. Kort, intensiv och trevlig kväll får man säga.

Den här tjejen gillade inte att snapsa i Black Label…

De närmaste dagarna är det lugnt på arbetsfronten, så det bli att koppla av lite. Kanske Koh Samet?

Men i helgen är det iofs några trevliga event som man inte vill missa….

Bangkok – Never a dull moment!

This entry was posted in Bangkok allmänt, Nattliv and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply