Bangkok – Never a dull moment!

Rödingarna inspireras av den tunisiska revolutionen på mer än ett sätt, kolla tillhyggena nedan och på denna länk:

Idag tog jag en lång promenad på stan, bara för att känna vibbarna liksom. Det blir ju alltid lite varmt efter ett tag, men tog några lämpliga pit stops för att svalka mig. Hamnade bland annat i Lumpini Park, det är trevligt där. Något man borde göra oftare.

Jag har många kompisar som kommer förbi i bangkan så här års. Helt ok att umgås, det blir mest på kvällarna då jag har lite annat att göra på dagarna. Men vi tog oss till driving rangen på Sukhumvit soi 42 igår. Jag slog några hinkar för första gången på väldigt länge. Golf är kul men svårt, helt klart.

Sen åt vi på ett lokalhak längs gatan; enkelt, bra och bra valuta för pengarna.

Lite mat- och nöjesnytt:

Nattklubben Glow skryter om att vara “The only REAL underground club in Bangkok”. hmhmhm….

Vietnamesiska restaurangen Le Dalat på Sukhumvit soi 23 har flyttat några hus ner i soien. Det huset det låg i föut var trevligt, men det nya läget ska vara ännu finare. Måste testas.

I det relativt nyöppnade lyxhotellet Siam Kempinski ligger en riktigt fin thairestaurang som är riktigt lyxig. Inget för budgetresenären men så riktar man in sig på de som vill lägga mycket pengar på mat. Femrättersmenyn kostar 1800 baht, elvarättersmenyn kostar 2400 baht……..Bara att hugga in.

Missa inte Motorbikefestivalen som jag skrev om härom dagen. Börjar idag.

Thailand International Jazz Conference på Mahidol university den 28-30 januari har bland annat svenske gitarristen Andreas Öberg på besök.

This entry was posted in Aktiviteter, Bangkok allmänt, Hotell, Nattliv, Restauranger and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Bangkok – Never a dull moment!

  1. mimi sioux says:

    hej, kul blogg att kolla igenom! har aldrig vart dar men aker dit i helgen. aker ensam sa det kanns lite tryggare att se att bangkok ar ju ocksa bara en stad som alla andra och inte alls sa otack och kaotisk som jag forst forestallde mig! :)

  2. bangkokinfo says:

    Mimi, Det finns inte så mycket att vara orolig över. Lite gatuskojare men det finns det ju över allt. Bara skita i dem. Ha en bra resa och kul att du gillar bloggen.

    //Bangkokinfo

Leave a Reply