Bangkok – alltid nice!

Idag var en mellandag i Bangkan. Var på paragon, köpte lite böcker och några magazine. OBS, vissa internationella magazine (som Esquire) finns på thai. Men de kör med engelska på utsidan, och det är lätt bli lurad faktiskt. De kör ju med engelska på utsidan för att locka thaiare ur de högre sociala grupperna…..Käkade på food courten på eftermiddagen, jag undrar vad det är decibelnivå därinne. Otroligt bullrigt.

En läsare frågade vart man kan köpa Beer Chang prylar. Har sett dem på JJ men är inte säkert var och när. Jag har aldrig tänkt i de banorna men är det något som vet hör gärna av er.

Abbe tackar nej till medlingshjälp från Frankrike när det gäller gränsstrulet med Kambodja. Kanske inte hade varit så dumt att ta in någon utifrån. Men Thaiarna vill väl lösa det själva. Han kanske får hjälpa av svenske kungen och drottningen som han ska träffa på fredag. Kungen har tydligen nått scoutuppdrag.Men tre döda i gränsstrulet är tre för många.

Ett tips inför helgen är Café Democ som på fredag kör Drum & Bass party. Why not?

This entry was posted in Bangkok allmänt, Nattliv, Shopping and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Bangkok – alltid nice!

  1. Peter says:

    Ironiskt att du nämner den höga ljudnivån och sen tipsar om DnB party :)

  2. bangkokinfo says:

    Peter, bra poäng.
    Men jag tycker nog det är skillnad på att sitta och äta en bit mat med det höga bakgrundsbullret eller att gå ut en partykväll. Jag tror du säkert du håller med om att ljudnivån på dessa food courts kan vara riktigt hög. Men fördelarna med all god mat överväger.

Leave a Reply