Baan Klang Nam

Avrundade helgen med att dra ett gäng och käka på Baan Klang Nam nere vid Chao Phraya. Trevligt med gott sällskap och alltid kul att höra senaste skvallret.

Själva restaurangen är en riktig pärla och mycket känd för sitt käk och atmosfär. Mest thaifamiljer men lite turister hittar dit också. Antagligen omskrivet i Lonely Planet :)

Vi kom dit rund 17.30 för att inte missa solnedgången. Började med sushi som förrätt följt av stark seafood sallad. Till huvudrätt blev det grillade jätteräkor som är en av restaurangens specialiteter. Avslutade med frukt och några drinkar efter maten.

För den som gillar reptiler och ödlor finns det många att titta på i terarier vid entrén.

För den som vill käka här är en bordsreservation ett måste då det är fullt varje kväll! Baan Klang Man ligger lite avigt till men är väl värd ett besök. På hemsidan finns en karta man kan printa och visa för taxi.

Valentine Day imorgon och det brukar betyda fullbokade restauranger, hotell och svårt att få tag på taxi. För den som är festsugen kan väl sägas att det även kommer vara fullt drag på stans alla uteställen. Undertecknad kommer nog göra det sistnämnda :)

Bangkok -never a dull moment!

This entry was posted in Restauranger and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Baan Klang Nam

  1. Johan says:

    Kul att se lite bilder från Baan Klang Man. Var där vid mitt senaste besök i Bkk och hoppas på ett återbesök i april. Min flickvän som förhoppningsvis snart bor i Sverige, bor bara 200 meter från restaurangen lite högre upp på Rama III soi 14.

  2. bangkokinfo says:

    Baan Klang Nam är en klassiker. Brukar åka dit ett par gånger per år.

    Lycka till med tjejen!

Leave a Reply