Asia Bar + Kitchen

Nyöppnade Asia Bar + Kitchen har en bra pontential tycker jag. Mat och dryck från olika regioner i Asien, med bra kvalitet på både mat och dryck. Rätter från Thailand, Malaysia, Hong Kong, med flera länder i bra urval till ok priser.

Läget i gatuplanet på nyöppnade Holiday Inn Express nära BTS National Stadium och MBK gör det enkelt att smita förbi om man är i området och shoppar till exempel. Jag tycket Asia Bar + Kitchen gör sig bäst på kvällen, då man kan koppla av lite mer.

Man kan till exempel sitta på den lilla trevliga uteserveringen och njuta av en “Six Pack” med öl. Sex valfria öl (flera av dem importerade) för 650 Baht är ett bra erbjudande tycker jag.

De rätter jag smakat har varit goda och vällagade. De trevliga servicen var bra, bättre än på många exklusivare ställen helt klart. Hur ofta kommer en sevitris fram och frågar om maten smakar bra redan efter några tuggor? De i personalen jag har varit kontakt med var entausiastiska över att göra ett bra jobb, vilket är trevligt.

Nu vill jag inte överdriva hur bra detta ställe är, men det fyller sin funktion väldigt bra med bred asiatisk meny, bra serivce till vettiga pengar för att ligga i Holiday Inn Express med centralt läge.

När Holiday Inn Express öppnar ett hotell till på Sukhumvit Soi 11 (i hörnan brevid Bed Supperclub) nästa år så kommer Asia Bar + Kitchen dit också och även till Sathorn när nästa hotell öppnar där.

This entry was posted in Bangkok allmänt, Hotell, Nattliv, Restauranger and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Asia Bar + Kitchen

 1. DD says:

  Trevligt! Fina bilder, bra text! F.ö. så har jag slutat dricka öl – sedan i Maj månad.. På inrådan av min doktor!
  Jodå – julgran är fortfarande OK.. Kanske också en stilla parning – har inte frågat!

  Ha det gott!

  DD

 2. bangkokinfo says:

  Kul att höra DD, blir glad för din skull :) Hoppas bara att det även gäller andra alkoholhaltiga drycker?

 3. DD says:

  Bror!
  Nej – bara öl! Efter som jag haft cancer, som ställer till det med näringsupptag.. och diabetes, som vill sitt.. Så har jag börjat i en ende.. Jo – jag håller också rätt strikt diet..
  Jag mår ju som bäst – halvfull! Då blir det lugnt i knoppen..

  Kvinnor påstås ha sin bästa tid i livet, runt 50/60.. Vi män mellan 8/12 års åldern.. Jag börjar må som då jag var nio.. Dvs, då och då är jag gränslöst lycklig.. ofta euforiskt glad! MEN utan krök – tida adda.. (Indonesiska)..
  Jag har ju haft turen att inte pengar “ställt till det..”.. Liksom att min fru tycker jag verkar vara bäst i form – då jag krökar..
  Aboriginer brukar ju ha en ande, som visar vägen.. Så är det också i mitt liv.. “Någon” visar vägen! NEJ – inte mot något gränslöst “gott”.. Utan undan döden, och fattigdom..

  MEN – ännu en gång! Fina bilder på krubb o dryck.. Trevliga texter! Nu siktar jag mot att ta mig till Asien, runt jul.. Då kanske vi ses! Vem vet?

  DD

Leave a Reply