Airport Link video

Var ute tidigt på flygplasten imorse på ett ärende. Tog taxi dit men när jag var klar så blev det Airport Link – City line. Smidigt är det på ett sätt. Billigt än så länge. Dock är tågen rätt trista. Stationerna likaså. Men snart är de väl nedlusade med reklam och massa försäljare av diverse produkter då man vill tjäna mer pengar helt enkelt. För att vara nytt så är det inte så jättespännande. Men det fyller sin funktion.  Mindre än 30 minuter till Phaya Thai för 15 baht är inte fel. Och de flesta på tåget var arbetarthai på väg till jobbet känns det som. Varför sitta i en buss som långsamt grötar sig fram på Petchaburi då man kan ta tåget för samma pengar.

Video från dagens resa.

Stor kvinna. Man kan idag läsa i The nation om den väldigt stora kvinnan som nu ska få hjälp. Hoppas hon kan återfå hälsan snart.

Och såg någonstans att en kvinna åkt fast på flygplatsen med en två månaders tigerunge i resväskan gömd bland massa leksaker. Blä! Det finns inte så många tigrar kvar i Asien, de måste skyddas.

Och den tredje attacken på kort tid i Bangkok skedde i natt. Denna gång vid King Power i centrum. En nattvakt skadades med svåra skador. Läs storyn i Bangkok Post.

Avslutar med en bild från Nana Station där jag var förbi igår.

Fredag 19.15: läge för en dusch och hoppa ut på stan. Blir nog mycket folk på stan idag då alla klubabr måste hålla stängt imorgon på grund av valet. Vi får väl se hur det blir med det dock. TIT!

Bangkok – Never a dull moment!

This entry was posted in Bangkok allmänt, Transport and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Airport Link video

  1. Susanna says:

    Åhhh, vad jag längtar hem.

    - Sathani trong pai……..

  2. bangkokinfo says:

    …..Thong Lo…..Ekkamai…

Leave a Reply