Ägg

Vilket är bäst, ägg sålda efter storlek eller efter kilo med varierande size i kartongen?
Apisit har drivit igenom att thaiarna ska kränga per kilo istället för per kartong med size S, M, L osv….Hur kommer det funka? Kommer folk välja olika nu? Mer i Bangkok Post.

Update gällande BTS: De nya stationera som är klara kommer tas i bruk 12 augusti i år. De nya kinestågen de använder gnisslar lite väl mycket eller?

Denna bild tog jag på plattformen mellan BTS och MBK. Trevligt inslag tycker jag. Det finns flera duktiga “street performers” i området.

Detta är gatans svarta katt. han ligger mest still och sover. Men ibland springer den över gatan framför mig…..Vidskeplig som jag är när det gäller svarta katter….Inte bra.

Tips för nattlivet. Betala 800 baht och drick hur mycket vin du vill på Qbar på måndagar och tisdagar från 21 till midnatt……

This entry was posted in Bangkok allmänt, Transport and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Ägg

  1. Mats says:

    Man kan ju hoppas att vinet är gott.. du får gå dit o testa och meddela läget inför min nästa resa till bkk i mars

  2. bangkokinfo says:

    Mats,

    Man kan ju alltid testa. Lite tomt med folk bara men vill man bara dricka mycket till bra pris så funkar det väl. Tja varför inte. Kommer ihåg för några somrar sen när ett lyxhotell i Bangkok vill locka folk till en av deras mindre populära barer. Drick hur mycket du ville på en timme för 500 baht. Få visste om dealen, och det var ett trevligt värma upp ställe då. Vi hade mycket skoj då.
    Tyvärr har ju Q-bar inte riktigt samma feeling som för fem år sen. Men det är ju juste bar som så, men publiken är ju inte min grej.

Leave a Reply