3G, Oriental & Tex-mex

En liten men oroväckande bomb slängdes mot en bil måndag kväll. Är det inte lite väl ofta nu?

3G på riktigt i Thailand verkar dröja ytterligare. Vad säger man? Lös uppgiften nu i Landet på Låtsas.

Jag var nere en sväng på Oriental Hotel igår. Klassiskt och bra hotell. Visst det finns många bra alternativ i Bangkok idag, men det är något speciellt med Oriental. Hotellet har många bra restauranger och även en av de trevligaste jazzbarerna i stan – Bamboo Bar – som osar stil. Bra drinkar. Se bild nedan! För den som vill bo på ett av Asiens bästa hotell kan Oriental bokas här

Idag blev det lunch på ett mex-hak. Jag ska peta ihop en liten guide med mexikanska restauranger i Bangkok. Det finns ju ett halvdussin bra ställen nu tycker jag. Visst, kanske konstigt att rekommendera internationella ställen i Thailand men det är ändå skönt att bryta av ibland tycker jag. Guiden klar snart så håll utkik.

This entry was posted in Hotell, Nattliv, Restauranger and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to 3G, Oriental & Tex-mex

 1. Chris says:

  Härligt, ser fram emot den.
  Har du några favoritmat-thai-ställen omkring Centara Central World så får du gärna nämna dessa också.

 2. K says:

  Hej!
  Tänkte höra med dig om du har några bra tips på siter med aktuella events, kommande fester och liknande i BKK. Har svårt att hitta någon bra på engelska.

  MVH

 3. bangkokinfo says:

  Chris & K,

  Gällande nattliv, events så finns det helt klart igen riktigt bra site på engelska som har många tips i olika kategorier. Många siter startar, men oftast tappar de snabbt av olika anledningar. Det gäller att leta upp själva. Jag försöker sprida eventen på olika områden, klubbar etc etc. Men inte lätt då många ställen inte annonserar sina event alls.

  Chris,
  En bra restaurang nära är once upon a time. http://www.onceuponatimeinthailand.com/restaurant_map_index.htm
  I hotellet du nämner finns det några bra restauranger, men framför allt baren på 55:e våningen utomhus. Den funkar väldigt bra tycker jag.
  Nattetid så finns det ett par bra gatukök på Petchaburi precis över bron. Hopaps du menar vad jag menar…..

  • Chris says:

   Tack för värdefulla tips.

   Utsikten från 55:an är grym, jag ska prova Once-upon-a-time vid nästa visit och även gatuköken, jag förstår var du menar.

Leave a Reply