320 omkomna!

Enligt den senaste rapport som publicerades i morse så omkom 320 människor under de “sju farliga dagarna” runt och under Song kran. Tragiskt! En ökning med nästan 50 personer jämfört med förra året. Läs mer här.

BTS Skytrain har funkat bra sen de öppnade för ett dussintal år sen. Tågen hålls rena. Man får inte dricka eller äta på tågen. Men leka vattenkrig får man göra under Song kran.

Snacksbolagen tävlar om att komma ut med nya smaker hela tiden. Äter inte så mycket snacks men ville prova en av de nya chipssmakerna. Tyvärr var den dåligt smaksatt och får underkänt!

Surfmärket Body Glove har “Mega Sale” med minst 60% rabatt på många av produkterna. Var? På ett av innertorgen på MBK!

Det är många nya hotell nu i Bangkok. Konkurrensen är hård, och många hotell går på knäna. Men ett som ser intressant ut är Novotel Bangkok Platinum som ligger väldigt bra till om man vill shoppa i området kring Pratunam. Nära till klongbåten och ok avstånd till BTS Skytrain. Dock är trafiken i området väldigt rörig. Dock har man ett fint erbjudande på sin lunchbuffé fram till 31 juli. Man har även lite specialare på drinkar etc. 799++ kanske skärmer en del, men maten inkluderar hummer och annat smarigt!

Andra tips:

 

This entry was posted in Aktiviteter, Bangkok allmänt, Hotell, Nattliv, Områden, Restauranger, Shopping. Bookmark the permalink.

Leave a Reply