Distil Bar

Sirocco/Skybar/Distil/Mezzaluna/Breeze
Igår åt jag middag på Distil Bar. Skyskrapan State tower har flera imponerande barer och restauranger. Restaurangen Siroccos Skybar är numera ett måste för förstagångsbesökare i Bangkok. Dyrt, trångt men 63:e våningen utomhus imponerar.

Vi gillar dock Distil Bar på 64:e våningen bättre. Inte lika hetsigt. Baren ligger inomhus men man kan sitta utomhus. Dj lirar varje kväll bra bakgrundsmusik på lagom nivå.

Mycket wow-faktor och hisnande upplevelser på alla haken i huset. Dock är de så omskrivna så det är lite ”turistefällevarning” ibland.

Adress:
State Tower 1055 Silom Road.
Tel: 02 624 9555

Jag åt en matbit och tog ett bra Merlotvin till det. Sen blev jag introducerad till italienaren Alex Holzer, Statetowers egna “mixologist”. Han är relativt nyanställd, och hans jobb är att utveckla drinklistan och se till så att kommer fram lite nya roliga drinkar. Han berättade en hel del kul grejer som jag inte kände till tidigare. Han sa också att det är svårt att göra för många komplicerade drinkar till drinklistan på Sky Bar /Sirocco. Det är sånt tryck i baren och det får inte ta för lång tid att göra drinkarna. Däremot i Distil Bar går det lättare, baren är mer lättjobbad. Han har precis lagt in åtta nya drinkar i menyn. Jag testade Black Pearl som var mycket bra.

Hotellet i State Tower heter Lebua och är mycket bra. Rummen är stora och utsikten är bra även från rummen. Agoda har just nu ett specialerbjudande om ni vill boka rum där.

Mer om ställen med utsikt hittar ni här.

Efter middagen drog jag ner till Thong Lo för lite barhopping med några kompisar. Det var trevligt som vanligt. Kvällen avslutades med att jag såg före detta tennisspelaren Paradon hoppa in i en helt ny Lamborghini som var oskyltad och gasa iväg på Thong Lo.

This entry was posted in Hotell, Nattliv, Restauranger and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply